DE KANARISKE ØER – GRENADA

TOGT 03-2022

Togtet tager omdrejningspunkt om et kryds og er for dig der har et ønske om at opleve dette. ALBA skal på sit første atlanterhavskryds, tilbage til der hvor eventyret om ALBA begyndte og hvorfra hun blev sejlet hjem i danskfarvand som båden CARO. Nu skal hun tilbage. Det vil med sikkerhed blive en hel særlig oplevelse og vil bringe dig til Caribien med hårdt arbejde, motivation, godt humør og samarbejde.

Togtet starter med eftertjek af hele båden, samt påmønstring af besætning, der er en del af klargørelsen med indkøb, tjek og reparationer af ALBA inden den lange sejlads. Der skal påregnes at bruge mellem 3-4 uger på krydset over Atlanten med stop ved Cap Verde. Det at krydse et ocean er en stor oplevelse som Skipper glæder sig meget til. Det bliver en hård og udfordrende tur, men helt sikkert også noget helt fantastisk. Det at opleve den ultimative frihed og mærke freden sænke sig over hele båden bliver noget helt særligt.

ALBA kommer til at følges med en flok danske både som sejler fra De Kanariske øer samtidig.

Det forventes at gasterne påmønstre i god tid så alle er med til at løfte opgaverne inden vi skal på havet. Der er meget der skal gøres og det er altid nemmere når man løfter i flok. 

Dette vil blive ALBA’s sidste togt i 2022.