CREW

“Lykken er når ens forventninger svarer til virkeligheden” – Troels Kløvedal

SKIPPER

MICHAEL OVERGAARD

Skipper ombord på ALBA er Michael Overgaard. Født og opvokset i Farum. Han har altid boet i Nordsjælland – og bor nu ombord på ALBA med hjemhavn i Hundested.

SEJLLADS

Michael er Yacht skipper af 3. grad, uddannet i udvidet førstehjælper gennem mange år og har gennemgået søsikkerhedskursus igennem FTLF samt sundhedskursus på CMS igennem FTLF.

Michael har tilbragt meget tid på vandet, men de sidste 5 år har det været for sejl. Han startede i H-båd i Gilleleje (sejlerskole), siden i Jeanneau Sun Magic 44 og nu i sin egen Leopard 44.

DYKNING

Michael er uddannet PADI Instructor. Derfor vil gaster ombord have mulighed for at få uddannelse og udstedt dykkercertifikat undervejs på de fleste togter.

BONUS INFO

Det meste af livet har Michael brugt både under og over havoverfladen. Med dykning som den helt store passion har næsten alle rejser de sidste 17 år været på liveaboards i store dele af verden. At rejse med båd er derfor en helt naturlig måde at leve på.

“Drømmen er ikke at sejle jorden rundt, men at komme ud og opleve verden. Det vigtigste på denne tur er at mærke at man lever og nyde samværet med de mennesker man har omkring sig – samt opleve de smukke steder der findes både over og under havoverfladen.” – Michael Overgaard

1.STYRMAND

Mathilde Iversen

1. Styrmand ombord på ALBA er Mathilde Iversen. Mathilde er opvokset i Middelfart på Fyn. Hun påmønstrede Alba i Caribbean i januar 2023, hvor hun blev forelsket i bådlivet og Skipper Michael, og har sejlet med lige siden. 

SEJLLADS

Mathilde har ingen tidligere sejlerfaring, men har som sagt sejlet med siden januar 2023 og har bl.a. været med til at krydse det store Stillehav. Hun har lært meget siden hun påmønstrede, men er selvfølgelig stadig i en læringsproces. 

DYKNING

Mathilde startede sin dykkerkarriere ombord på Alba i starten af 2023, hvor hun tog sit PADI Open Water certifikat hos Michael. Hun er nu PADI Rescue Diver og har ca. 100 loggede dyk.

BONUS INFO

Mathilde sætter fællesskabet højt. Hun er omsorgsfuld og vil gerne sørge for at alle har det godt. Har man brug for at snakke kan man altid komme til hende. Hun har desuden styr på hvor næsten alt på Alba befinder sig, så mangler man noget er det også hende man skal komme til.

Selvom Mathilde ikke har noget tidligere erfaring håndværksmæssigt, hjælper hun Skipper når der skal skrues, bores eller andet, så hun også her kan udbedre sine færdigheder og så de bedre kan deles om opgaverne på Alba. Mathilde er tilmed SoMe-chef her på Alba og står for Instagrammen. 

“Jeg gør det der gør mig glad, lever i nuet og prøver at lade være med at stresse over beslutninger i fremtiden” – Mathilde Iversen